WINE PRINCESS BALLA GEZA

Localitatea Paulis, nr. 583, Arad, judet Arad, RomaniaDegustari de vin
Telefon: 0746639717Web: www.ballageza.comEmail: winetourism@ballageza.com

Despre

La doar 26 de km de municipiul Arad se afla Crama Balla Geza. Este una dintre cramele reprezentative ale Podgoriei Aradului, cunoscuta la nivel national cat si international pentru vinurile produse.

Pentru grupurile de minim 7-8 persoane se prezenta podgoria, istoria podgoriei, societatea și vinurile.

Vinurile pot fi prezentate în limbile romana, engleza sau germana de catre Dr. Ing. Balla Geza, Balint Zoltan sau Rechtenwald Rudolf.

Crama ofera doua tipuri de pachete pentru degustarea de vinuri, vinuri clasice si vinuri premium.

I. Vinuri clasice

Pretul pachetului 16 Euro / persoana

Welcome drink: FRIZZY / ROZZY 2016

Mustoasa de Maderat 2017

Feteasca Regala 2017

Tamaioasa Romaneasca 2016 - dulce

Rosé Cuvée 2017

Cadarca 2015

Feteasca Neagra 2016

Merlot 2014/2015

Cabernet Sauvignon Premium 2013

 

II. Vinuri Premium

Pretul pachetului este 23 Euro / persoana

Welcome drink: FRIZZY / ROZZY 2016

Sauvignon Blanc 2017

Furmint Stonewine 2016

Rosé Cuvée 2017

Cadarca Stonewine 2013/2015

Fetească Neagra Stonewine 2013/2015

Fetească Neagra & Cabernet Franc Stonewine 2013/2015

Cabernet Franc Stonewine 2013/2015

Cabernet Sauvignon Grand Selection 2006

 

MENIUL OFERIT PE BAZA COMENZILOR ANTICIPATE:

Meniurile sunt unitare pentru grupuri.

Preturile contin TVA.

 

Supe:

1. Ciorba de perisoare cu smantana, cu ardei iute si paine: 3 Euro/persoana

2. Ciorba taraneasca cu smantana, cu ardei iute si paine: 3 Euro/persoana

3. Supa de pui cu galuste de gris sau taitei: 2 Euro/persoana

 

Feluri principale:

4. Platou rece: 5,5 Euro/persoana

5. Mamaliguta cu branza si smantana: 5 Euro/persoana

6. Tocanita de ciuperci cu galuste sau mamaliguta si muraturi: 6 Euro/persoana

7. Gulas de porc cu cartofi natur si muraturi: 6,5 Euro/persoana

8. Ceafa de porc si pulpe de pui superioare la gratar cu orez sau piure de cartofi si muraturi: 6,5 Euro/persoana

9. Cascaval pane cu piure de cartofi si sos tartar: 6,5 Euro/persoana

10. Pulpe de pui cu orez si salata de varza: 6,5 Euro/persoana

11. Pui intreg cu orez si salata de varza, pentru 3-4 persoane: 20 Euro

12. Platou cu fripturi din carne de porc (ceafa, costita, cotlet) cu cartofi taranesti și muraturi, pentru 3 persoane: 21 Euro

13. Gulas traditional din rasol de vita cu piure de cartofi si muraturi: 7,5 Euro/persoana

14. Muschiulet cu sos de piper verde sau sos de vin alb, cu cartofi piure: 7,5 Euro/persoana

15. Ciolan la cuptor, cu cartofi si muraturi (minim 10 persoane): 13 Euro/persoana

16. Rata la cuptor cu cartofi piure si varza calita, pentru 3 persoane: 42 Euro

17. Gulas cu carne de vanat (cerb lopatar, mistret) cu galuste traditionale si muraturi: 13 Euro/persoana

18. Purcel la cuptor (pentru 15-20 persoane), cu cartofi si muraturi: 200 Euro

19. Miel sau caprioara la cuptor sau protap (la comanda)

Meniuri pentru copii:

20. Piept de pui crispy cu cartofi prajiti si ketchup: 3 Euro/persoana

21. Cascaval pane cu piure de cartofi si sos tartar (portie mica): 3 Euro/persoana

 

Deserturi:

22. Cremes de casa: 1,5 Euro/persoana

23. Strudel cu mere: 1,5 Euro/persoana

24. Gogosi: 1,5 Euro/persoana

25. Clatite (cu ciocolata sau dulceata): 2 Euro/persoana

Galerie foto

  • rgipince-kstolterem
  • barriques-5
  • tavoli-2
  • tavoli-dron-1
  • tavoli-dron-2
  • Cazare cu demipensiune
  • Cazare cu mic dejun
  • Degustari de vin

Localizare

Localitatea Paulis, nr. 583, Arad, Romania