Boutique Hotel

 • PICASSO

  Decorat cu mobilier de epocă Hotelul Picasso Boutique  creeaza o experienta unica in Arad.
  Adresa: B-dul Decebal, nr. 22 Arad
 • BELANCO

    Designul interior, aparte si elegant, ofera o incantare vizuala oaspetilor Pensiunii Belanco. Camerele sunt primitoare, dotate cu minibar si amenajate cu mobilier modern, asigurand o experienta placuta. Barul are o capacitate de 40 de locuri si o terasa cu 30 de locuri, care completeaza cadrul relaxant al timpului petrecut in interior. Salonul de mic dejun, elegant si confortabil, da diminetilor ambientul ideal pentru a incepe ziua savurand o cafea buna si o prima masa usoara.
  Adresa: Strada Cocorilor, nr. 36 Arad
 • DOMINO

  Inaugurat la sfarsitul anului 2017, Domino Residence ofera cazare in regim hotelier
  Adresa: Zimand Cuz, nr. 404 Arad
 • TAVERNA PECICANA

    Hotelul Taverna Pecicana este ideal pentru turistii care trec prin Judetul Arad. La doar 2 km de autostrada Nadlac-Lugoj, puteti opri pentru a va odihi sau a savura preparate specifice zonei de granita romano-maghiare. Camerele hotelului sunt primitoare, placut decorate pentru a va oferi un ambient relaxant. Fie ca sunteti singur sau calatoriti impreuna cu familia, puteti alege o camera cu un pat mare, twin sau o camera tripla.  In timpul verii puteti servi masa pe terasa restaurantului. Meniul si prezentarea restaurantului Taverna Pecicana este in categoria Restaurante - Traditional. Vizualizati politica de rezervare si tipurile de camere pentru a va informa de toate detaliile.
  Adresa: Pecica, Strada 1 Arad
 • VALEA ARINILOR

  In drumul din Araneag spre Casoaia, la 2 km pe partea stanga, se afla Popasul Turistic Valea Arinilor. Este o locatie primitoare, potrivita pentru grupuri si organizarea taberelor. Tarife: Cazare 35 lei/persoana/noapte Mic dejun 15 lei Pranz 20 lei (include cele doua feluri principale si desert) Cina 15 lei (include apa plata/minerala) Oferta pentru tabere este de 60 de lei/persoana/zi (include cazare si 3 mese).  
  Adresa: Arad
 • WINE PRINCESS BALLA GEZA

  La doar 26 de km de municipiul Arad se afla Crama Balla Geza si pensiunea Wine Princess. Este una dintre cramele reprezentative ale Podgoriei Aradului, cunoscuta la nivel national cat si international pentru vinurile produse. Pentru grupurile de minim 7-8 persoane se prezenta podgoria, istoria podgoriei, societatea și vinurile. Vinurile pot fi prezentate în limbile romana, engleza sau germana de catre Dr. Ing. Balla Geza, Balint Zoltan sau Rechtenwald Rudolf. Crama Balla Geza ofera doua tipuri de pachete pentru degustarea de vinuri, vinuri clasice si vinuri premium. Prezentarea acestora este in categoria Experiente Turistice - Degustari de vin. 
  Adresa: Localitatea Paulis, nr. 583 Arad