Italian Cuisine

 • CHILITOS

  Adresa: Bulevardul General Dragalina, nr. 20 Arad
 • CINECITTA ~ RISTORANTE

  In toamna anului 2010, grupul Etna a deschis restaurantul Cinecitta din Arad. Avand o experienta de peste 20 de ani pe piata restaurantelor din Europa, grupul Etna detine inca 5 restaurante cu specific italian, dintre care 4 restaurante in Budapesta - Ungaria si un restaurant in Belgrad - Serbia. Restaurantul Cinecitta este apreciat de catre clienti pentru ambientul confortabil si preparatele savuroase, a caror calitate a fost mentinuta de la deschidere pana in prezent. 
  Adresa: Strada 1 Decembrie, nr. 9 Arad
 • PICASSO ~ Ristorante

  Picasso va invita in lumea speciala a steak-urilor de vita maturate. Restaurantul nostru matureaza carnea de vita direct in locatie, in conformitate cu regulile si conditiile riguroase ale procesului. Superioritatea specifica steak-urilor maturate consta intr-un gust mai intens, datorat pierderii a aproximativ 10 % din umiditate, datorita deshidratarii grasimilor din carne, aceasta devine mai "cremoasa".  
  Adresa: B-dul Decebal, nr. 22 Arad
 • RISTORANTE TRATTORIA AL POMO D'ORO

  Restaurantul Trattoria al Pomo d’Oro este un local care inspira o atmosfera placuta, calma si calda, potrivita pentru un business lunch, o cina in doi sau o masa cu prietenii. Meniul A La Carte reprezinta identitatea localului, divers si cu preparate aparte. Lista de vinuri este un suport motivant in a experimenta asocierea preparatelor cu un vin potrivit In extrasul din meniu regasiti lista preparatelor care necesita mai mult timp de pregatire. Comanda se face cu o zi inainte de sosirea la restaurant. 
  Adresa: Strada Elena Ghiba Birta, nr. 9 Arad
 • TAVERNA PECICANA

  Designul clasic cu elemente de decor traditionale ofera o atmosfera care armonizeaza legatura preparat-ambient. In meniu veti gasi produse locale din carne, vinuri din Podgoria Aradului si vestita paine de Pecica. Restaurantul Taverna Pecicana este un local pe care trebuie sa il includeti in drumul dumneavostra la sosirea sau plecarea prin vama Nadlac.   
  Adresa: Pecica, Strada 1 Arad
 • COANDI MIC

  Adresa: Strada Gheorghe Baritiu, nr. 1-3 Arad
 • DONER BOX

  Conceptul Doner Box, Kebab & Pizza, personalizat in retete care definesc prin gust si aspect calitatea ingredientelor, a creat un reper pentru produsele pregatite rapid.   Cu un design interior care va aduce un confort vizual placut va asteptam sa descoperiti detaliile gustului produselor noastre.
  Adresa: Piata UTA, Bl. U5 Arad
 • VERA ~ Pizzeria

  Calitatea ingredientelor italiene este ceea ce ne reprezinta. Va asteptam cu drag sa incercati produsele noastre in cadrul Galeriei Real.
  Adresa: Calea Radnei, nr. 298, Galeria Real Arad