Italian Cuisine

 • CINECITTA ~ RISTORANTE

  In toamna anului 2010, grupul Etna a deschis restaurantul Cinecitta din Arad. Avand o experienta de peste 20 de ani pe piata restaurantelor din Europa, grupul Etna detine inca 5 restaurante cu specific italian, dintre care 4 restaurante in Budapesta - Ungaria si un restaurant in Belgrad - Serbia. Restaurantul Cinecitta este apreciat de catre clienti pentru ambientul confortabil si preparatele savuroase, a caror calitate a fost mentinuta de la deschidere pana in prezent. 
  Adresa: Strada 1 Decembrie, nr. 9 Arad
 • PICASSO ~ Ristorante

  Picasso va invita in lumea speciala a steak-urilor de vita maturate. Restaurantul nostru matureaza carnea de vita direct in locatie, in conformitate cu regulile si conditiile riguroase ale procesului. Superioritatea specifica steak-urilor maturate consta intr-un gust mai intens, datorat pierderii a aproximativ 10 % din umiditate, datorita deshidratarii grasimilor din carne, aceasta devine mai "cremoasa".  
  Adresa: B-dul Decebal, nr. 22 Arad
 • RISTORANTE TRATTORIA AL POMO D'ORO

  Restaurantul Trattoria al Pomo d’Oro este un local care inspira o atmosfera placuta, calma si calda, potrivita pentru un business lunch, o cina in doi sau o masa cu prietenii. Meniul A La Carte reprezinta identitatea localului, divers si cu preparate aparte. Lista de vinuri este un suport motivant in a experimenta asocierea preparatelor cu un vin potrivit In extrasul din meniu regasiti lista preparatelor care necesita mai mult timp de pregatire. Comanda se face cu o zi inainte de sosirea la restaurant. 
  Adresa: Strada Elena Ghiba Birta, nr. 9 Arad
 • VERA ~ Pizzeria

  Calitatea ingredientelor italiene este ceea ce ne reprezinta. Va asteptam cu drag sa incercati produsele noastre in cadrul Galeriei Real.
  Adresa: Calea Radnei, nr. 298, Galeria Real Arad